Per ne

stafii
18766107_1518307758219237_205739568261436768_n
20141013_171753
previous arrow
next arrow
stafii
18766107_1518307758219237_205739568261436768_n
20141013_171753
previous arrow
next arrow

Furra e bukës “Nita”, është themeluar më 26 qershor 2012, në kuadër të N.SH.P “NITA”, aktivitetin e saj prodhues e ka filluar më 1 shtator po të këtij viti. Është biznes familjar, të gjithë punëtorët janë nga e njëjta familje. Të gjithë të kualifikuar dhe me përvojë shumëvjeqare në prodhimin e produkteve të miellit dhë nënprodukteve të saj.

Ekipi i furrës përbëhet nga: Esat Qovanaj, Msc – Menaxher.
Sejad Çovanaj, mjeshtër i burekut.
Xhafer Çovanaj, meshtër i gatimit dhe pjekjes së bukës, picave dhe nënprodukteve të saj.
Xhasim Qovanaj, mjeshtër i gatimit dhe pjekjes së kroasanave.
Leonora Haxhiaj, shitëse.
Binak Qovanaj, vozitës.

Motoja jonë është “ Mjeshtria jonë e gatimit, kënaqësi për ju

Falë cilësis të produkteve tona, kemi fituar besimin e popullatës. Sot bashkëpunojme me shum biznese vendore. Prej vitit 2016 jemi partner zyrtarë të Asociaciation “Loyola – Gymnasium”. Kemi fituar besimin e këtij gjimnazi me renome në Republikën e Kosovës, falë këtij besimi ne sot kemi bashkëpunim të shkëlqyeshëm me këtë gjimnaz. Furnizojmë rregullisht me produktet tona mensën e shkollës, dhe ofrojmë shërbime ditore për rreth 800 nxënës. Partner tjerë kemi edhe: FDH Kosovë, fabrikën e miellit Msillosi, NTP “KORABI”, SHPK Kosmonte Foods, kompania e pijeve Frutti etj. Nga këta partner furnizohemi për dhe marrim lendën e parë për prodhimin e produkteve tona.