Urime muajin e Ramazanit

Stafi i Furra NITA ju uron

Të dashur besimtar mysliman shqiptar kudo që ndodheni si dhe ju besimtar mysliman të komuniteteteve pakicë në Kosovë, urime muajin e bekuar të Ramazanit.
Paqit sa më shumë mirësi, solidaritet dhe mirëkuptim e dashuri në familjet tuaja si dhe mes njëri tjetrit. Zoti i ndihmoftë shqiptarët për jetë e mote.