Prodhimet

pic10
pic07
pic011
pic03
pic08
pic09
pic04
pic05
pic06
previous arrow
next arrow
Shadow

Prodhimet tona

Në kuadër të furrës sonë ne merremi me prodhimin dhe shitjen e produkteve të miellit dhe nënprodukteve të tij.

Prodhojmë dhe shesim:

 • Bukë Standarde,
 • Bukë Shtëpie,
 • Bukë Misri,
 • Bukë Fshati,
 • Bukë Baget,
 • Pogaçë.
 • Burek me mish, djathë, spinaq.
 • Kifle, xhevrek, breckle.
 • Royal Croissant,
 • Croissant Royal me Çokollatë,
 • Muffin Çokollatë,
 • Rollne me Djathë,
 • Trekëndësh me xhizë,
 • Xhep me çokollatë, mollë dhe marmelladë.