Prodhimet

pic10
pic07
pic011
pic03
pic08
pic09
pic04
pic05
pic06
previous arrow
next arrow
Shadow

Prodhimet tona

Në kuadër të furrës sonë ne merremi me prodhimin dhe shitjen e produkteve të miellit dhe nënprodukteve të tij.

Prodhojmë dhe shesim:

  • Bukë Standarde,
  • Bukë Shtëpie,
  • Bukë Misri,
  • Bukë Fshati,
  • Bukë Baget,
  • Pogaçë,.

Mandej prodhimin e shitjen e Burekut me mish, djathë, spinaq. Prodhimin e shitjen e kifleve, xhevrekeve, breckleve. Prodhimin dhe shitjen e Royal Croissant, Croissant Royal me Çokollatë, Muffin Çokollatë, Rollne me Djathë, Trekëndësh me xhizë, Xhep me Çokollatë, Mollë dhe Marmelladë. Ejani, na vizitoni. Do të bindeni vetë me kualitetin dhe cilësinë e produkteve tona.