Stafi

stafii
18766107_1518307758219237_205739568261436768_n
20141013_171753
previous arrow
next arrow
stafii
18766107_1518307758219237_205739568261436768_n
20141013_171753
previous arrow
next arrow

Stafi i Furra NITA

Ekipi i furrës përbëhet nga:

  • Esat Qovanaj, Msc – Menaxher
  • Sejad Çovanaj, mjeshtër i burekut.
  • Xhafer Çovanaj, meshtër i gatimit dhe pjekjes së bukës, picave dhe nënprodukteve të saj.
  • Xhasim Qovanaj, mjeshtër i gatimit dhe pjekjes së kroasanave.
  • Leonora Haxhiaj, shitëse.
  • Binak Qovanaj, vozitës.